COMUNITATEA

Clubul de pian & Artissimo

Clubul de pian este proiectul ce a stat la baza scolii de muzica Artissimo. Intrucat gasca noastra muzicala s-a marit, am decis sa cream un spatiu dedicat exclusiv temelor din sfera studiului pianului. Speram ca toti cei pasionati de pian sa descopere aici resurse utile, care sa ii ajute in dezvoltarea lor.

Credem ca impreuna suntem mai creativi, de aceea ne dorim sa facilitam contexte in care schimburile de idei si experiente sa isi puna amprenta asupra dezvoltarii muzicale a tuturor celor care sunt parte din Artissimo. Pregatim evenimente, workshopuri si suntem mereu acolo cand ai o intrebare.

Este ceea ce ne ajuta sa ne imbunatatim si sa venim in intampinarea nevoilor voastre, asa ca suntem dornici sa adunam ganduri si pareri de la voi. Ne puteti contacta oricand, apeland la formularul de aici.

Scoala de muzica & Comunitate

Cursurile noastre

Cursanții Artissimo

Câteva gânduri de la voi

"Valentin este cel mai bun profesor de pian si pedagog, este singurul care a reusit sa insufle dragoste pentru muzica sipentru instrument fetitlor mele ,care il adora, de la 3 ani de cand le-a initiat in tainele pianului. Uneori ma minunez si eu cata rabdare are ,mai ales cu fetita mea cea mica pe care niciun profesor nu a reusit sa o scoata de sub masa cand venea sa le predea. Cu Valentin totul a decurs firesc si acum a ajuns sa iubeasca pianul. Nu exagerez cand spun ca este un pedagog de exceptie!"
Camelia
"Calitatea de parinte te duce de multe ori in situatia alegerii unui profesor pentru cursurile copilului. Cand nu esti chiar din breasla poate parea un pic mai complicat, dar increderea pe care o poate degaja o persoana, chiar de la o prima intalnire, ramane un element important! Valentin este acel profesor care transmite increderea atat de necesara, dublata de profesionalism. Pe langa seriozitatea in abordarea orelor de studiu, prin deprinderile specifice, cred ca nu gresesc daca adaug si transmiterea sensului unui studiu riguros si profesionist, care inseamna si rabdare, si perseverenta, si nu in ultimul rand modestie! Sunt bucuroasa pentru etapele parcurse de fiica mea, si am convingerea ca orele petrecute la orele de studiu sunt un timp pretios si rodnic! Indiferent de cariera pe care un copil o va imbratisa mai tarziu, stiu foarte bine ca acesta experienta in ucenicia in arta muzicii, ramane una dintre cele mai frumoase si importante. Multe multumiri domnului profesor si succes in activitatea profesionala! Cu pretuire, M. Prager"
Marie
"Recomand pentru oamenii de aici, pentru căldura cu care sunt întâmpinați copiii, pentru prietenie și seriozitate!!!"
Emilia
clubul de pian
NOUTAȚI

Articole Blog

Contactează-ne

Întrebările tale sunt importante pentru noi, așa că în maxim 24 ore vei primi răspunsul din partea noastră.

Ai întrebări?

Suntem nerăbdători să-ți răspundem
Email
contact@artissimo.ro
contact@clubuldepian.ro
Telefon
0720 245 510