profesor de canto bucuresti
Canto & Jazz

Teodora S.

Despre mine

Ioana-Teodora Spînu a început studiul pianului de la vârsta de 8 ani la Colegiul Național de Artă „Regina Maria” Constanța iar apoi și-a îndreptat atenția către muzica de jazz pe parcursul celor 4 ani de liceu, la clasa profesorului Florian Stoica. Este absolventă a Universității Naționale din București a secției de jazz condusă de pianistul și Prof. Conf. Dr. Mircea Tiberian.

 A participat la workshop-uri muzicale precum Academia Icon Arts-Internațional Contemporary Arts summer classes din Sibiu, Tabăra de Jazz și Muzică Improvizată de la Sfântul Gheorghe și a lucrat cu profesorii Mircea Tiberian, Luiza Zan, John Betsch, Chris Dahlgren, Toth Viktor, Agnes Lakatos, Gabor Winand. 

cursuri de pian
Pian

Valentin Ț.

Despre mine

Valentin s-a dedicat studiului pianului inca din copilarie, pasiunea sa fiind consolidata de o pregatire academica asidua, precum si de participarea la concursuri si festivaluri nationale si internationale. Absolvent al specializarii Pian, din cadrul Conservatorului Bucuresti si completand pregatirea muzicala cu certificarea psihopedagogica, Valentin si-a gasit implinirea in transmiterea pasiunii pentru pian tuturor celor dornici sa il descopere.

Experienta sa de predare de peste 7 ani i-a confirmat ca vârsta nu reprezinta un criteriu pentru a învata si a te bucura de beneficiile studiului pianului. Lectiile se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor, cele mai importante ingrediente necesare fiind implicarea, curiozitatea si dorinta de a învata.

profesor vioara
Vioară & Pian

Andreea B.

Despre mine

Andreea este absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, fiind membra a Orchestrei Romane de Tineret si activand si intr-un proiect muzical personal.

curs chitara
Chitară

Andrei B.

Despre mine

Andrei a început să studieze chitara încă din clasele primare, având o experiență de peste 15 ani în interacțiunea cu acest instrument. În cadrul secției de Muzică Bizantină pe care a absolvit-o, a studiat chitara si pianul, însă și-a descoperit și pasiunea pentru muzica tradițională veche. A făcut parte din mai multe proiecte muzicale, atât în zona de muzică ușoară cât și în cea de producție muzicală. Pe lângă chitară, Andrei este pasionat și de sonoritatea specială a instrumentelor tradiționale românești, precum fluierul, cavalul și cobza.

curs pian lectii pian
Pian

Andreea I.

Despre mine

Andreea a descoperit magia pianului de la vârsta de 7 ani, în Botoșani la Liceul de Artă, urmând apoi studiile la Universitatea Națională de Muzica București. Plăcerea de a preda a apărut în anul III de facultate, iar de atunci și-a dedicat timpul și răbdarea oricui dorește să descopere și să stăpânească arta de a cânta la pian.

Înscrie-te la cursul dorit și hai să te bucuri de muzică!