profesor de canto bucuresti
Canto & Jazz

Teodora

Despre mine

Ioana-Teodora Spînu a început studiul pianului de la vârsta de 8 ani la Colegiul Național de Artă „Regina Maria” Constanța iar apoi și-a îndreptat atenția către muzica de jazz pe parcursul celor 4 ani de liceu, la clasa profesorului Florian Stoica. Este absolventă a Universității Naționale din București a secției de jazz condusă de pianistul și Prof. Conf. Dr. Mircea Tiberian.

 A participat la workshop-uri muzicale precum Academia Icon Arts-Internațional Contemporary Arts summer classes din Sibiu, Tabăra de Jazz și Muzică Improvizată de la Sfântul Gheorghe și a lucrat cu profesorii Mircea Tiberian, Luiza Zan, John Betsch, Chris Dahlgren, Toth Viktor, Agnes Lakatos, Gabor Winand. 

cursuri de pian
Pian

Valentin

Despre mine

Valentin s-a dedicat studiului pianului inca din copilarie, pasiunea sa fiind consolidata de o pregatire academica asidua, precum si de participarea la concursuri si festivaluri nationale si internationale. Absolvent al specializarii Pian, din cadrul Conservatorului Bucuresti si completand pregatirea muzicala cu certificarea psihopedagogica, Valentin si-a gasit implinirea in transmiterea pasiunii pentru pian tuturor celor dornici sa il descopere.

Experienta sa de predare de peste 7 ani i-a confirmat ca vârsta nu reprezinta un criteriu pentru a învata si a te bucura de beneficiile studiului pianului. Lectiile se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor, cele mai importante ingrediente necesare fiind implicarea, curiozitatea si dorinta de a învata.

profesor vioara
Vioară & Pian

Andreea

Despre mine

Andreea este absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, fiind membra a Orchestrei Romane de Tineret si activand si intr-un proiect muzical personal.

cursuri de jazz pian jazz bucuresti Profesori de pian canto jazz chitara
Pian Jazz

Cătălin

Despre mine

Catalin este licentiat si absolvent de Master al Facultatii de Interpretare de Muzicala, sectia Pian, din cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti.

A castigat numeroase premii la concursuri internationale, este implicat in multiple proiecte artistice si  sustine concerte pe cele mai reprezentative scene nationale si chiar internationale.

In prezent este profesor corepetitior la Colegiul National Dinu Lipatti din Bucuresti.

Înscrie-te la cursul dorit și hai să te bucuri de muzică!