canto jazz

Cursuri de canto jazz | Școala de muzică Artissimo București

Cursuri de canto jazz, improvizație, spontaneitate

Jazz-ul înseamnă creativitate, complexitate, joacă și libertate. Noi suntem fascinați de el, așa că la școala de muzică Artissimo ne bucurăm să putem oferi cursuri de canto specializate pe acest gen muzical.

Dacă ți-ai dori să explorezi armonii de jazz dar ai întrebări, nu știi ce ti se potrivește sau de unde să începi, te încurajăm să ne contactezi! Vom fi mai mult decât încântați să îți răspundem și să îți oferim cadrul în care să te bucuri de pasiunea ta.

Pasiune și mai mult de atât

Dacă i-ai admirat dintotdeauna pe Miles si Ella sau pur și simplu îți dorești să abordezi acest gen, te invităm să descoperi tehnici de emisie și improvizație, după metode de predare internaționale.

Ne adresăm atât celor care doresc să facă primii pași în cunoașterea acestui gen muzical, cât și celor care doresc performanța sau se pregătesc pentru susținerea concursurilor sau examenelor de admitere în diverse instituții muzicale.

Cursuri de canto jazz | Școala de muzică Artissimo

canto jazz

Cursuri de canto jazz | Școala de muzică Artissimo 

Durata

Cursurile de canto jazz au o durată de 50 de minute. Pentru mai multe detalii, te invităm să vizitezi pagina noastră de prezentare a pachetelor.

Vârsta minimă

Recomandam ca lecțiile de canto jazz să fie începute în jurul vârstei de 15 ani. Tematica muzicală abordată este una complexă, iar tehnicile specifice de improvizație și emisie vocală necesită înțelegerea unor elemente muzicale de profunzime.

Ce vei învăța?

În cadrul cursurilor de canto jazz vei învăța după metode recunoscute international, precum Bob Stoloff-Scat și Vocal Release tehnici de emisie, improvizație și armonii complexe. Interpretarea pieselor în caracterul specific jazz-ului și improvizația vocala nu vor mai avea secrete pentru tine, dacă îți lași pasiunea să te ghideze.

Cursuri de canto jazz | Școala de muzică Artissimo București

PACHETELE NOASTRE

Vizitează pagina pachetelor noastre și vei fi surprins de diversitatea pe care o punem la dispoziție.

canto jazz

100%

Îți oferim încredere

2X Bucurie

Oferim și primim bucurie de la elevii noștri

3X Seriozitate

Punem suflet in tot ceea ce facem