scoala de muzica canto jazz

Cursuri canto jazz | Scoala de muzica Artissimo Bucuresti

Cursuri profesioniste de canto jazz

Jazz-ul inseamna creativitate, complexitate, joaca si libertate. Noi suntem fascinati de el, asa ca la scoala de muzica Artissimo ne bucuram sa putem oferi cursuri de canto specializate pe acest gen muzical.

Pasiune si mai mult de atat

Daca i-ai admirat dintotdeauna pe Miles si Ella sau pur si simplu iti doresti sa abordezi acest gen, te invitam sa descoperi tehnici de emisie si improvizatie, dupa metode de predare internationale.

Ne adresam atat celor care doresc sa faca primii pasi in cunoasterea acestui gen muzical, cat si celor care doresc performanta sau se pregatesc pentru sustinerea concursurilor sau examenelor de admitere in diverse institutii muzicale.

canto jazz

Durata

Cursurile de canto jazz au o durata de 50 de minute. Pentru mai multe detalii, te invitam sa vizitezi pagina noastra de prezentare a pachetelor.

Varsta minima

Recomandam ca lectiile de canto jazz sa fie incepute in jurul varstei de 15 ani. Tematica muzicala abordata este una complexa, iar tehnicile specifice de improvizatie si emisie vocala necesita intelegerea unor elemente muzicale de profunzime.

Ce vei invata?

In cadrul cursurilor de canto jazz vei invata dupa metode recunsocute international, precum Bob Stoloff-Scat și Vocal Release tehnici de emisie, improvizatie si armonii complexe. Interpretarea pieselor in caracterul specific jazz-ului si improvizatia vocala nu vor mai avea secrete pentru tine, daca iti lasi pasiunea sa te ghideze.

PACHETELE NOASTRE

Vizitează pagina pachetelor noastre și vei fi surprins de diversitatea pe care o punem la dispoziție.

canto jazz

100%

Îți oferim încredere

2X Bucurie

Oferim și primim bucurie de la elevii noștri

3X Seriozitate

Punem suflet in tot ceea ce facem