scoala de muzica canto

Cursuri de canto | Scoala de muzica Artissimo Bucuresti

Indrazneste sa iti exprimi pasiunea

Cantatul este specialitatea noastra, iar la scoala de muzica Artissimo lectiile de canto se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul de experienta. Cursurile de canto inseamna timp dedicat pasiunii tale, libertate de exprimare, creativitate si energie pozitiva. Cine nu a cantat niciodata cu bucurie un refren preferat, poate sa ne contrazica 🙂

Cursuri de canto pentru toti cei care vor sa cante

Nu am ureche, nu am voce…Avem nevoie doar de motivatia si curiozitatea ta! Prin exercitiu si indrumare vei putea sa iti dezvolti aptitudinile muzicale, in ritmul tau. Notiunile de teorie muzicala vor fi abordate treptat, doar bucura-te de calatorie.

Folosind metode de predare recunoscute internațional, profesorii scolii Artissimo își propun să ajute cursanții să-și dezvolte și să capete, prin curaj și răbdare, calităţi precum: inteligență muzicală, intuiție, expresivitate și personalitate.

scoala de muzica

Durata

Cursurile de canto au o durata de 50 de minute. Pentru mai multe detalii, te invitam sa vizitezi pagina noastra de prezentare a pachetelor.

Varsta minima

Varsta minima recomandata pentru inceperea cursurilor de canto este de 4 ani. Desigur, pot exista variatii de la acest prag, in functie de ritmul individual de dezvoltare, asa ca o discutie initiala cu profesorul poate stabili momentul cel mai potrivit pentru a incepe. Cursuri canto pentru toate varstele.

Cui ne adresam?

Cursurile de canto se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor, indiferent de nivelul de pregatire muzicala. Elementele de teorie si tehnica vocala vor fi abordate treptat si particularizate obiectivelor tale de invatare, asa ca fa o lista cu artistii tai preferati si piesele lor si hai pe la noi!

Scoala de muzica Bucuresti

PACHETELE NOASTRE

Vizitează pagina pachetelor noastre și vei fi surprins de diversitatea pe care o punem la dispoziție.

scoala de muzica

100%

Îți oferim încredere

2X Bucurie

Oferim și primim bucurie de la elevii noștri

3X Seriozitate

Punem suflet in tot ceea ce facem