curs chitara

Lectii de chitara | Școala de muzică Artissimo

Lectii de chitara clasica

Daca esti in cautarea unei abordari muzicale elegante, catifelate si expresive te asteptam la cursurile de chitara clasică. Ele iti vor oferi o pregatire completă, in cadrul careia vei asimila cele mai importante repere atat din punct de vedere al tehnicii, cat si al teoriei muzicale.

chitara cursaaa

Curs de chitara electrica

Daca ai vibrat macar o data la auzul unui solo memorabil de chitara, daca acordurile puternice ale chitarii electrice te-au inundat cu energie, daca visezi sa dai viata pieselor care te inspira, credem ca locul tau este, cu siguranta, la cursurile de chitara electrica.

1111

Lectii de chitara | Școala de muzică Artissimo

Durata

Cursurile de chitara au o durată de 50 de minute. Pentru mai multe detalii, te invităm să vizitezi pagina noastră de prezentare a pachetelor.

Vârsta minimă

Vârsta minimă recomandată pentru cursurile de chitară clasică și electrică este de 7 ani. Pentru cursul de ukulele vârsta poate fi mai mica. Iți recomandam o primă lecție de testare.

Cui ne adresăm?

Cursurile de chitara organizate de școala noastra de muzică se adresează copiilor, adolescenților și adulților, indiferent de nivelul de pregătire. Profesorii Artissimo iți vor însoți cu răbdare și căldură fiecare pas în descoperirea acestui fascinant instrument.

Cursuri de chitara electrica | Școala de muzică Artissimo

PACHETELE NOASTRE

Vizitează pagina pachetelor noastre și vei fi surprins de diversitatea pe care o punem la dispoziție.

chitara curs

100%

Îți oferim încredere

2X Bucurie

Oferim și primim bucurie de la elevii noștri

3X Seriozitate

Punem suflet in tot ceea ce facem