scoala de muzica chitara

Cursuri prietenoase de chitara

Chitara este unul dintre cele mai indragite si versatile instrumente muzicale. Scoala de muzica Artissimo iti ofera cursuri de chitara pe deplin "acordate" nivelului tau de pregatire.

 

La scoala de muzica Artissimo, ne dorim in primul rand sa inveti cu placere si entuziasm. De aceea, cursurile noastre de chitara se desfasoara intr-un mediu relaxat si prietenos, fara a pierde din vedere calitatea experientei de predare.

Ce vei invata?

Metodele de predare sunt adaptate nivelului si varstei fiecarui cursant. Dificultatea creste progresiv, pornim de la acorduri si fragmente de piese, evoluand catre compozitii mai complexe, odata ce memoria musculara se dezvolta si elementele de teorie sunt, de asemenea, asimilate.

In cadrul cursurilor de chitara, in functie de stilul ales si de preferintele tale, vei acumula notiuni de teorie muzicala, elemente de digitatie, tehnici instrumentale specifice. Desigur, nu uitam de melodiile tale preferate, asa ca fii sigur ca ai la indemana cateva piese pe care ti-ai dori sa le incerci.

lectii chitara

Durata

Cursul de chitara are o durata de 50 de minute, iar sedintele sunt individuale. Pentru mai multe detalii, te invitam sa vizitezi pagina noastra de prezentare a pachetelor.

Varsta minima

Varsta minima recomandata pentru inceperea cursurilor de chitara este de 6 ani. Desigur, pot exista variatii de la acest prag, in functie de ritmul individual de dezvoltare, asa ca o discutie initiala cu profesorul poate stabili momentul cel mai potrivit pentru a incepe.

Cui ne adresam?

Cursurile de chitara oferite de scoala noastra de muzica, se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor, aflati la inceput de drum sau care deja s-au imprietenit cu acest instrument. Avem nevoie doar de curiozitatea si pasiunea ta, de restul ne vom ocupa impreuna.

stats-arrow-bg

PACHETELE NOASTRE

Vizitează pagina pachetelor noastre și vei fi surprins de diversitatea pe care o punem la dispoziție.

lectii chitara

100%

Îți oferim încredere

2X Bucurie

Oferim și primim bucurie de la elevii noștri

3X Seriozitate

Punem suflet in tot ceea ce facem