scoala muzica cor

A fi corist, in cateva cuvinte..

A fi parte dintr-un cor este o experienta implinitoare, atat din punct de vedere muzical cat si al dezvoltarii interioare. Ai sansa sa iti dezvolti sensibilitatea auzului la armonii, sa experimentezi lucrari variate ca repertoriu si nu in ultimul rand sa te bucuri de felul unic in care muzica ii conecteaza pe oameni.

Corul, prietenul muzical

La scoala de muzica Artissimo ne dorim sa iti oferim tot ce e mai bun din experienta de a fi corist. Poti alege sa imbini activitatea la cor cu studiul unui instrument muzical, se vor sustine armonios una pe cealalta si te vei putea bucura si de "munca in echipa", pe langa studiul individual.

cor

Durata

Cursurile de cor au o durata de 50 de minute. Pentru mai multe detalii, te invitam sa vizitezi pagina noastra de prezentare a pachetelor.

Varsta recomandata

Nu exista un reper concret definit pentru varsta cea mai potrivita inceperii cursurilor de cor. Recomandarea noastra ar fi undeva in jurul varstei de 4 ani. O discutie initiala cu profesorul poate clarifica daca este momentul potrivit pentru inceperea cursurilor.

Ce vei invata?

In cadrul cursurilor de cor vei invata notiuni de teorie muzicala, solfegiu, vei interpreta piese apartinand diferitelor stiluri si genuri muzicale. Vocalizele si exercitiile de respiratie nu vor lipsi, dar ne vom ocupa si de miscarea scenica si de pregartirea momentelor muzicale.

PACHETELE NOASTRE

Vizitează pagina pachetelor noastre și vei fi surprins de diversitatea pe care o punem la dispoziție.

cor

100%

Îți oferim încredere

2X Bucurie

Oferim și primim bucurie de la elevii noștri

3X Seriozitate

Punem suflet in tot ceea ce facem