scoala de muzica canto

Cursuri canto | Școala de muzică Artissimo

Îndraznește să iți exprimi pasiunea

Cântatul este specialitatea noastră, iar la școala de muzică Artissimo avem cursuri de canto ce se adresează tuturor, indiferent de nivelul de experiență. Cursurile de canto înseamnă timp dedicat pasiunii tale, libertate de exprimare, creativitate și energie pozitivă. Cine nu a cântat niciodată cu bucurie un refren preferat, poate să ne contrazică 🙂

Cursuri de canto pentru toți cei care vor să cânte

Nu am ureche, nu am voce…Avem nevoie doar de motivația și curiozitatea ta! Prin exercitiu și îndrumare vei putea să îți dezvolți aptitudinile muzicale, în ritmul tău. Noțiunile de teorie muzicală vor fi abordate treptat, doar bucură-te de călatorie.

Folosind metode de predare recunoscute internațional, profesorii școlii Artissimo își propun să ajute cursanții să-și dezvolte și să capete, prin curaj și răbdare, calităţi precum: inteligența muzicală, intuiție, expresivitate și personalitate.

scoala de muzica

Cursuri de canto | Școala de muzică Artissimo

Durata

Cursurile de canto au o durată de 50 de minute. Pentru mai multe detalii, te invităm să vizitezi pagina noastră de prezentare a pachetelor.

Vârsta minimă

Vârsta minimă recomandată pentru începerea cursurilor de canto este de 4 ani. Desigur, pot exista variații de la acest prag, în funcție de ritmul individual de dezvoltare, așa că o discuție inițială cu profesorul poate stabili momentul cel mai potrivit pentru a începe. Cursuri canto pentru toate vârstele.

Cui ne adresăm?

Cursurile de canto se adresează copiilor, adolescenților și adulților, indiferent de nivelul de pregătire muzicală. Elementele de teorie și tehnică vocală vor fi abordate treptat și particularizate obiectivelor tale de învățare, așa că fă o listă cu artiștii tăi preferați și piesele lor și hai pe la noi!

Scoala de muzica Bucuresti

PACHETELE NOASTRE

Vizitează pagina pachetelor noastre și vei fi surprins de diversitatea pe care o punem la dispoziție.

scoala de muzica

100%

Îți oferim încredere

2X Bucurie

Oferim și primim bucurie de la elevii noștri

3X Seriozitate

Punem suflet in tot ceea ce facem

Cursuri de canto | Scoala de muzica Artissimo