Cursuri de pian | Scoala de muzica Artissimo Bucuresti

Pianul - cheia către muzică

Cursurile de pian reprezintă poate cea mai solida bază pentru fundamentarea pregătirii unui muzician. Oferă o formare muzicală completă, atat din punct de vedere al teoriei cât și al dezvoltării aptitudinilor muzicale - auz, ritm, coordonare.

Suntem aici atât pentru cei care iși doresc să descopere acest instrument nobil și să se bucure de pasiunea lor, cât și pentru cei care doresc să facă performanță.

Ghidul învățării limbajului muzical

Cursurile de pian presupun abordarea elementelor de teorie și educație muzicală. Cunoașterea notelor și simbolurilor muzicale, citirea partiturilor, noțiuni de istoria muzicii sunt câteva dintre temele necesare aprofundării acestui instrument.

Muzica este o artă în care expresivitatea unică a fiecăruia dintre noi oferă individualitate interpretării. De aceea, noi credem că profesorul de muzica poate fi și un mentor, în același timp, indiferent de obiectivele de învațare ale elevului. Motivația de a continua chiar și când “dai de greu”, pasiunea pentru muzică, inspirația fac parte din “curicula” de predare a profesorilor școlii de muzică Artissimo.

cursuri de pian copii adulti bucuresti
cursuri de pian scoala de muzica

Durata

Cursurile de pian au o durată de 50 de minute. Pentru mai multe detalii, te invităm să vizitezi pagina noastră de prezentare a pachetelor.

Vârsta recomandată - cursuri pian

Cursurile de pian sunt recomandate începând cu vârsta de 5 ani. Desigur, întrucât pot exista diferențe în ritmul dezvoltării individuale, pot exista excepții de la acest prag. O sesiune de evaluare împreună cu profesorul de pian va stabili dacă este momentul potrivit începerii studiului.

Cui ne adresăm?

Cursurile noastre se adresează copiilor, adolescenților și adulților, indiferent de nivelul de pregătire muzicală. Integrarea elementelor de tehnică și interpretare se va face gradual, în deplin acord cu ritmul și obiectivele fiecărui cursant.

Scoala de muzica Bucuresti

PACHETELE NOASTRE

Vizitează pagina pachetelor noastre și vei fi surprins de diversitatea pe care o punem la dispoziție.

cursuri de pian copii adulti bucuresti

100%

Îți oferim încredere

2X Bucurie

Oferim și primim bucurie de la elevii noștri

3X Seriozitate

Punem suflet in tot ceea ce facem