scoala de muzica pian jazz

Cursuri de pian jazz | Scoala de muzica Artissimo

Pianul si jazz-ul

Pianul a jucat un rol esential in definirea jazz-ului asa cum il cunoastem astazi. Capacitatile lui armonice si melodice creeaza posibilitati muzicale infinite, care se pot manifesta in contexte variate, precum pian solo, acompaniament pentru un vocalist sau un alt instrument, ansambluri si formatii.

Armoniile si ritmurile de jazz au ceva aparte, probabil pentru ca acest gen ofera posibilitati infinite de exprimare personala, spontana dar si de conexiune intuitiva aproape cu celelalte instrumente participante la actul muzical.

Cursuri profesioniste de pian jazz

Scoala de muzica Artissimo ofera cursuri de pian jazz, care sunt concepute a avea o dificultate progresiva.

Vom explora acordurile specifice genului, modul de interpretare a frazelor melodice pentru transmiterea caracterului autentic de jazz, elemente de improvizatie.

Daca ti-ai dori sa incerci sonoritatile specifice acestui gen, dar ai intrebari, nu stii cum si de unde sa incepi, te incurajam sa ne contactezi! Suntem incantati sa raspundem posibilelor dubii care te-ar putea face sa eziti sa iti urmezi pasiunea.

pian jazz

Cursuri de pian jazz | Scoala de muzica Artissimo

Durata

Cursurile de pian jazz au o durata de 50 de minute. Pentru mai multe detalii, te invitam sa vizitezi pagina noastra de prezentare a pachetelor.

Varsta minima

Varsta minima recomandata pentru cursurile de pian jazz este de 14 ani. Pentru acest curs, este necesar un anumit nivel de cunoastere a instrumentului. Recomandarea noastra ar fi sa ai o discutie initiala cu profesorul, pentru a stabili cea mai buna abordare pentru tine.

Ce vei invata?

Pe parcursul lectiilor de jazz, vei face cunostinta cu principalii pianisti care au devenit repere ale acestui gen muzical, vei invata sa interpretezi ritmuri si fraze, sa identifici diferite stiluri si influente. Te vei familiariza cu acordurile si armoniile specifice acestui gen, vei putea interpreta fragmente si chiar piese, in functie de obiectivele de invatare.

Cursuri de pian jazz | Scoala de muzica Artissimo

PACHETELE NOASTRE

Vizitează pagina pachetelor noastre și vei fi surprins de diversitatea pe care o punem la dispoziție.

pian jazz

100%

Îți oferim încredere

2X Bucurie

Oferim și primim bucurie de la elevii noștri

3X Seriozitate

Punem suflet in tot ceea ce facem