scoala de muzica cursuri vioara

Cursuri de vioară | Școala de muzică Artissimo 

Cursuri de vioară - muzică și sensibilitate

Cântatul la vioară este mai mult decât un exercițiu de tehnică și acuratețe. Acesta implică întregul corp și emoțiile tale, având puterea să se adreseze direct sensibilitații. Activarea acestor resurse este la fel de importantă precum studiul partiturilor și al tehnicii violonistice, de aceea profesorii noștri integrează ambele planuri în experiența de predare.

Dacă vrei sa încerci cursuri de vioara dar ai intrebări, nu știi dacă ți se potrivește sau ce presupune studiul acestui instrument, te incurajăm să ne contactezi! Vom fi mai mult decât încantați să lămurim toate misterele ce te pot face să eziți în a-ți urma pasiunea.

Ce vei invăța?

La școala de muzică Artissimo, lecțiile de vioară sunt adaptate nivelului și obiectivelor tale de învățare. Împreună cu profesorul vei parcurge elementele de bază necesare studiului acestui instrument, precum dezvoltarea auzului muzical, citirea partiturilor, ritm, armonii și mânuirea arcușului. Totul într-o călătorie prietenoasă, pentru că e important să te simți relaxat și motivat.

Poate deja ai auzit ca interacțiunea cu muzica are numeroase beneficii asupra dezvoltării intelectuale, emoționale și a stării de bine, în general. A face cursuri de vioara înseamnă a îmbina concentrarea atenției cu sensibilitatea, a îți coordona motricitatea și postura corpului și nu în ultimul rând a iți dezvolta pe deplin auzul muzical.

Cursuri de vioară | Școala de muzică Artissimo

scoala de muzica bucuresti
cursuri vioara

Cursuri de vioară | Școala de muzică Artissimo

Durata

Cursurile de vioară au o durată de 50 de minute. Pentru mai multe detalii, te invităm să vizitezi pagina noastră de prezentare a pachetelor.

Vârsta minimă

Vârsta recomandată pentru începerea cursurilor de vioară este de 5 ani. Desigur, pot exista variații de la acest prag, în funcție de ritmul individual de dezvoltare, așa că o discuție initială cu profesorul poate stabili momentul cel mai potrivit pentru a începe.

Cui ne adresăm?

Cursurile de vioară organizate de școala noastra de muzică se adresează copiilor, adolescenților și adulților, indiferent de nivelul de pregătire. Profesorii Artissimo iți vor însoți cu răbdare și căldură fiecare pas în descoperirea acestui fascinant instrument.

PACHETELE NOASTRE

Vizitează pagina pachetelor noastre și vei fi surprins de diversitatea pe care o punem la dispoziție.

cursuri vioara

100%

Îți oferim încredere

2X Bucurie

Oferim și primim bucurie de la elevii noștri

3X Seriozitate

Punem suflet in tot ceea ce facem