scoala de muzica cursuri vioara

Cursuri de vioara - muzica si sensibilitate

Cantatul la vioara este mai mult decat un exercitiu de tehnica si acuratete. Acesta implica intregul corp si emotiile tale, avand puterea sa se adreseze direct sensibilitatii. Activarea acestor resurse este la fel de importanta precum studiul partiturilor si al tehnicii violonistice, de aceea profesorii nostri integreaza ambele planuri in experienta de predare.

Ce vei invata?

La scoala de muzica Artissimo, lectiile de vioara sunt adaptate nivelului si obiectivelor tale de invatare. Impreuna cu profesorul vei parcurge elementele de baza necesare studiului acestui instrument, precum dezvoltarea auzului muzical, citirea partiturilor, ritm, armonii si manuirea arcusului. Totul intr-o calatorie prietenoasa, pentru ca e important sa te simti relaxat si motivat.

cursuri vioara
cursuri vioara

Durata

Cursurile de vioara au o durata de 50 de minute. Pentru mai multe detalii, te invitam sa vizitezi pagina noastra de prezentare a pachetelor.

Varsta minima

Varsta recomandata pentru inceperea cursurilor de vioara este de 5 ani. Desigur, pot exista variatii de la acest prag, in functie de ritmul individual de dezvoltare, asa ca o discutie initiala cu profesorul poate stabili momentul cel mai potrivit pentru a incepe.

Cui ne adresam?

Cursurile de vioara organizate de scoala noastra de muzica se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor, indiferent de nivelul de pregatire. Profesorii Artissimo iti vor insoti cu rabdare si caldura fiecare pas in descoperirea acestui fascinant instrument.

stats-arrow-bg

PACHETELE NOASTRE

Vizitează pagina pachetelor noastre și vei fi surprins de diversitatea pe care o punem la dispoziție.

cursuri vioara

100%

Îți oferim încredere

2X Bucurie

Oferim și primim bucurie de la elevii noștri

3X Seriozitate

Punem suflet in tot ceea ce facem