București

Puțul lui Zamfir, nr. 21, sector 1
(zona Piața Dorobanți)

Telefon: 0720 245 510


how to embed google maps

Școala de muzică Artissimo - cursuri de pian, canto, jazz - Îndrăznește să înveți muzică!

scoala muzica cursuri pian cursuri canto

Te așteptăm în mansarda noastră muzicală, fie ca vrei sa faci primii pași în această artă sau că te-ai împrietenit deja cu ea, dar vrei să te perfecționezi și să găsești mai multă inspirație. Hobby, pasiune, performantă, indiferent care este motivația ta, îți suntem alături pe drumul către dezvoltare.

Îți lăsăm în rândurile de mai jos și câteva repere despre noi și îți urăm succes în a lua cea mai potrivită pentru tine!

Respect

Timpul și implicarea ta sunt resursele cele mai prețioase pentru noi, așa că venim în întâmpinarea lor cu seriozitate, dedicare și multă pasiune. Îți suntem alături în dezvoltarea talentului tău în primul rând prin asigurarea unui proces de predare solid și susținut.

Echipă muzicală

La școala de muzică Artissimo, cursurile de pian, canto și alte instrumente nu se rezumă la o comunicare unilaterală, profesor-elev. Ne dorim să te simți în largul tău, sa participi activ la desfășurarea orei, să ne pui întrebări, să ne spui ce preferințe muzicale ai, ce ți-ar plăcea să studiezi. Pe scurt, vrem să dai glas eului tău muzical!

Jazz si voie bună

Ne bucurăm să putem oferi cursuri profesioniste de canto si pian Jazz, predate de profesori care sunt adevărați artiști, pasionați de complexitatea și spontaneitatea acestui gen. Vei fi surprins să observi că odată cu abilitatea de a fi una cu muzica și a improviza, te va cuprinde și un entuziasm molipsitor!

Scoala de muzica Artissimo Bucuresti sector 1 - Cursuri de pian, canto, chitara, vioara, jazz

Scoala de muzica cursuri pian