București

Puțul lui Zamfir, nr. 21, sector 1
0720 245 510 (zona Piața Dorobanți)

Pitești

În curând

Scoala de muzica Artissimo - cursuri de pian, canto, jazz - Îndrăznește să înveți muzică!

scoala muzica cursuri pian cursuri canto

Te asteptam in mansarda noastra muzicala, fie ca vrei sa faci primii pasi in aceasta arta sau ca te-ai imprietenit deja cu ea, dar vrei sa te perfectionezi si sa gasesti mai multa inspiratie. Hobby, pasiune, performanta, indiferent care este motivatia ta, iti suntem alaturi pe drumul catre dezvoltare.

Iti lasam in randurile de mai jos si cateva repere despre noi si iti uram succes in a lua cea mai potrivita pentru tine!

Respect

Timpul și implicarea ta sunt resursele cele mai prețioase pentru noi, așa că venim în întâmpinarea lor cu seriozitate, dedicare și multă pasiune. Îți suntem alături în dezvoltarea talentului tău în primul rând prin asigurarea unui proces de predare solid și susținut.

Echipă muzicală

La scoala de muzica Artissimo, cursurile de pian, canto si alte instrumente nu se rezumă la o comunicare unilaterală, profesor-elev. Ne dorim să te simți în largul tău, sa participi activ la desfășurarea orei, să ne pui întrebari, să ne spui ce preferințe muzicale ai, ce ți-ar plăcea să studiezi. Pe scurt, vrem să dai glas eului tău muzical!

Jazz si voie bună

Ne bucurăm să putem oferi cursuri profesioniste de canto si pian Jazz, predate de profesori care sunt adevarati artisti, pasionati de complexitatea si spontaneitatea acestui gen. Vei fi surprins sa observi că odată cu abilitatea de a fi una cu muzica și a improviza, te va cuprinde și un entuziasm molipsitor!

COMUNITATEA ARTISSIMO

Scoala de muzica Artissimo - Cursuri de pian, canto, chitara, vioara, jazz - Bucuresti