Scoala de muzica Artissimo poate fi și povestea ta muzicală!

Povestea Artissimo

A fost odată ca niciodată un grup de muzicieni, care și-au dorit să îi ghideze pe toți cei curioși să descopere bucuria de a cânta. Cu răbdare și blândețe, au înfruntat, pe rând, zmeii ”Nu am ureche muzicala”, ”Nu am vârsta potrivita”, ”Nu cred ca pot face muzică” și alți dragoni și balauri care apăreau pe drumul către bucuria pentru muzică.

În călătoria lor, muzicienii noștri - zâne și eroi cu diferite puteri muzicale, profesori de canto, vioară, chitară si jazz, au mers neobositi către raspândirea pasiunii pentru muzică.

Astăzi își continuă misiunea lor, construind, notă cu notă, o lume în care muzica este pentru oricine vrea să se bucure de ea.

 

 

Scoala de muzica, dincolo de poveste

Scoala de muzica Artissimo îi așteaptă în București pe toți cei care doresc să facă primii pași în muzică sau sunt pur și simplu în căutare de inspirație.

Pentru noi, muzica înseamnă emoție și sensibilitate dar și disciplină și perseverență. Avem grijă să includem toate aceste ingrediente în procesul de predare, ele fiind cheia către obținerea rezultatelor pozitive.

Ne dorim ca oricine simte această pasiune să descopere aici cel mai potrivit cadru pentru creșterea ei armonioasă.

Scoala de muzica Artissimo promite o abordare profesionistă dar relaxată, astfel încât dezvoltarea ta muzicală să cunoască o baza solidă și să își atingă întregul potențial.

scoala-de-muzica-bucuresti
lectii-canto
educatie-muzicala
cursuri-chitara